واقعیت مجازی
گروه آریانا، پیشرو در ارائه محتوای واقعیت مجازی / Virtual Reality، واقعیت افزوده / Augmented Reality، واقعیت تلفیقی / Mixed Reality، به عنوان قدرتمندترین مرجع ارائه خدمات آموزشی – علمی – تخصصی – فنی – مهارتی – تبلیغاتی، نه تنها در ایران، بلکه میان کشورهای منطقه و خاورمیانه آمادگی خود را جهت ارائه خدمات نوین و بلامنازعه اعلام میدارد.
واقعیت مجازی چیست؟
واقعیت مجازی یا Virtual Reality یک فناوری است که با کمک نرمافزارهایی، تصاویر، صداها و در برخی موارد سایر حواس پنجگانه را از طریق سختافزاری به کاربر منتقل میکند. به این ترتیب کاربر، حس حضور در مکانهایی را تجربه میکند که در واقعیت در آنجا حضور ندارد. بسیاری واقعیت مجازی را پدیدهای تازه در عرصهی تکنولوژی و سرگرمی و علم میدانند.
با استفاده از واقعیت مجازی می توان پیچیده ترین مفاهیم را به آسانی و با روشی لذت بخش به کاربران آموزش داد. کاربران با مفاهیم و محتوا در محیط سه بعدی به گونهای کاملا قابل درک، واقعی، جذاب مواجه می شوند.
کاربردهای واقعیت مجازی
- فناوری هایتک واقعیت مجازی در کلیه صنایع (پزشکی، سلامتی، درمان و ...)
تولید، ساخت، اجرا، مهندسی، تحقیق و توسعه، برنامه ریزی و آموزش، ایمنی و کنترل کیفیت، تعمیرات و نگهداری، کنترل و مدیریت پروژه ها، به شکلی کاملاً چند بعدی و واقعی
- واقعیت مجازی در آموزش
با استفاده از واقعیت مجازی میتوان پیچیدهترین مفاهیم را به آسانی و با روشی لذتبخش به دانشآموزان آموزش داد. فراگیران با این تکنولوژی هایتک قادر خواهند بود تا هر محتوای غامض، پیچیده و حتی دشواری را در فضایی مجازی – واقعی به راحتی درک کرده و با آن با طیب خاطر روبرو شوند.
- واقعیت مجازی در HSE
پیشگیری به مراتب موثرتر کم هزینه تر و مهم تر از نظارت و بازرسی حین اجراست!
چرا که این امر باعث میگردد تا متولی و مجری مربوطه بدون هزینه کردی مادی، معنوی، سلامتی، زمان، مکان و غیره ….. بتواند پیام های خاص و رهنمودهای آموزشی، انگیزشی، پیشگیری و درمان خود را در کمترین زمان ممکن و موثر ترین شکل موجود به مخاطبین امر منتقل نموده و حتی بازخوردهای آن ایشان را دریافت نماید.
واقعیت افزوده یا AR
به بیان بهتر، واقعیت افزوده یا همان Augmented Reality، محتوای دیجیتالی و گرافیکی است که به صورت شبیه سازی شده توسط کامپیوتر، به دنیای واقعی ما اضافه میشوند. این محتواها بر اساس تولیدات کامپیوتری که از طریق دریافت و پردازش اطلاعات کاربر، توسط سنسورهای ورودی مانند صدا، ویدئو، تصاویر گرافیکی یا دادههای جیپیاس میباشد، ایجاد میشود.
کاربردهای واقعیت افزوده
- آموزش
واقعیت افزوده روند آموزش متعارف را تحت تأثیر قرار داده است. AR می تواند کارگاهها و کلاسها را جذابتر و اطلاعات را بیشتر قابل درک کند. فرآیند یادگیری باید با خلاقیت و تعامل همراه باشد که تکنولوژی AR در این راه نقش بسیار موثر و اثربخشی را ایفا مینماید.
- سرگرمی
همانند برنامه Snap Chat میتوان از این فناوری در صنایع و آموزش نیز بهرهای موثر برد.
- بازیهای کامپیوتری
با بهرهوری از این فناوری می توان محتوای آموزشی – علمی را بگونه ای تلفیقی با بازیهای کامپیوتری ارائه نمود که در نوع خود بینظیر بوده و می توان به عنوان نمونه به بازی Pokmon GO اشاره کرد.
- فروشگاههای اینترنتی - مجازی
با بهرهوری از این تکنولوژی میتوان تمامی محصولات را با درج ابعاد، اندازهها، اشکال، ویژگیها و جزئیات به بهترین وجوه ممکن، جذاب و قابل درک در فضایی واقعی به عرضه گذاشت.